Indhent et GRATIS og uforpligtende tilbud her

​Sydfyns Malerforretning klarer maling af facade

​Facaden er en vigtig del af bygningen, da det er det første, man lægger mærke til. Derfor har det stor betydning, at den fremstår pæn, så du kan glæde dig over dit hus, eller så I som virksomhed kan være stolte over at vise bygningen frem for jeres kunder. En facademaling kan give et løft, der holder i mange år, og det vil I ikke fortryde.

Sydfyns Malerforretning tilbyder maling af facade til private og erhverv i Vester Skerninge, Svendborg, Faaborg og det øvrige Sydfyn. Skal facaden repareres, eller friskes op med ny maling? Uanset opgavetype, står vi til rådighed. Lad os også klare maling af hus – vi klarer både indvendig og udvendig maling.

Få kompetent rådgivning om facademaling og maling af hus

Med vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde kompetent rådgivning, så du er sikker på at få en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud og ser på din bygning, så vi kan fortælle dig mere om de bedste løsninger for dig eller din virksomhed. Når det kommer til maling af facade og hus er vi eksperter, og vi ser altid frem til at komme i gang med et nyt projekt.​

Vi rådgiver ikke blot ud fra dine ønsker, men også i forhold til bygningens arkitektoniske stil. På den måde er du garanteret et flot og holdbart resultat, som passer til den eksisterende ejendom. Sydfyns Malerforretning kan levere alle farver til facaden. Fortæl os, hvis du har specifikke ideer, og vi sørger for at realisere dem.

Kontakt os og få et tilbud på maling af facade

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere eller have et uforpligtende tilbud på facademaling. Når vi udregner prisen på maling af facade, kommer vi først ud og besigtiger den, så du kan være sikker på, at den pris, vi tilbyder, er realistisk.

Hvis du har øvrige spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 40 95 24 69 eller skrive en e-mail til lj@sydmf.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​​